Parasoll

Euroscapes erbjuder ett brett utbud av kvalitetsparasoll i moderna färger. Sortimentet omfattar såväl hängparasoll som traditionella versioner med stommar.

Parasollramar, -tyger och -fötter kan matchas med dina utemöbler och bli en integrerad del av din utomhusmiljö.

Minimalistiska parasollfötter med hjul ger dig möjlighet att enkelt flytta ditt parasoll till exakt det ställe där det behövs, eller flytta det när det inte behövs.

Detta är också en perfekt lösning för gatukaféer eller -restauranger, som vill ge sina kunder skydd mot elementen där det finns restriktioner för montering och avlägsnande efter stängningstid.

Anodiserade ramar blir allt mindre trendiga, och vi spelar en central roll i detta. Moderna målade ramar ger dig, kunden, ett annat alternativ när din produkt ska skräddarsys.

Om du är arkitekt eller designer på jakt efter något speciellt kan vi erbjuda ett stort utbud av skräddarsydda designparasollösningar i storlekar upp till 16 m. Vi kallar dem 365-lösningar, eftersom de är designade för användning året runt och i alla väder.

Referenser inkluderar Bulgari Hotel i London, Viceroy Hotel & Residences i Colorado samt Greve kommun, Valby Vand & Kulturhus och Østerbro Stadion i Köpenhamn.